Udnyt pladsen bedre med en sovesofa

Der er mange gode grunde til at vælge en sovesofa. For det første udnytter du pladsen meget bedre i boligen, og for det andet har sovesofaer i den grad fulgt med i udviklingen af moderne møbler. Du kan få mange spændende løsninger til en sovesofa – se et stort udvalg her: https://herligthjem.dk/sovesofaer/.

Sovesofaer der passer ind i alle rum

Sovesofaer er ikke længere noget, der kun bruges i børne- eller teenager-værelset. Køb en moderne luksus sovesofa til stuen til, når du har overnattende gæster. Det er ikke til at se, at sofaen er en sovesofa, før du har slået den ud. Du kan derfor sagtens bruge den som husets sofa til daglig uden af føle, at du sidder i en seng. Få en sovesofa til stuen og hav altid et gæsteværelse klar, når der er behov for det.

Udnyt pladsen i sovesofaen

Du kan få sovesofaer med mulighed for at opbevare sengetøjet i et stort rum under sofaen, uden du kan se det. Det er virkelig smart. Så har du altid ekstra sengetøj lige i nærheden, og det tager ikke skabsplads, når du ikke bruger det.

Sovesofaer med flere funktioner – smart og praktisk

Det geniale ved sovesofaer er, at de har flere smarte funktioner: sofa, seng og opbevaring. Derudover er det et flot og moderne møbel, som ikke behøver blive gemt væk på et gæsteværelse. Du kan endda få en sovesofa med chaiselong, så du kan ligge og slappe af med benene oppe.

Få masser af plads og mulighed for at sprede dig i sengen

Tag ikke fejl af en lille sovesofa. Den fylder ikke særlig meget, når den er slået sammen som en sofa. Men når den kompakte sofa er slået ud, får du masser af plads, fx op til 160 x 200 cm, til at sprede dig på. Det giver ekstra god komfort, når der er god plads i sengen til to personer. Derudover er flere modeller forsynet med pocketfjedre, hvilket giver en særlig høj liggekomfort.

Med et snuptag har du en stor og rummelig seng

En sovesofa er nem at håndtere. Med et snuptag i sofaens ramme eller strop kan du forholdsvis nemt og hurtigt folde den kompakte sofa ud til en stor og rummelig seng. Det er ret unik og kreativt at få to så store møbler som en sofa og seng i ét møbel. På mange måder er en sovesofa en innovativ løsning, hvor der løser mange menneskers behov for at udnytte pladsen, have flere sovepladser og et moderne og funktionelt møbel.

Få alt fra en daybed sovesofa til en hjørnesovesofa

En sovesofa er meget andet end en to- eller trepersoners sofa, der kan forvandles til en seng. Har du en enkel indretning i hjemmet og minimal plads, er en daybed sovesofa måske noget for dig. Den fylder ikke særlig meget, og du kan nemt lægge siderne på sofaen ned, så du får en smal ligge flade at hvile dig på. Er I derimod mange i familien og har behov for en hjørnesofa, kan du også få en hjørnesovesofa til stuen. Der findes således sovesofaer til ethvert behov.

Indret dit hjem med dansk design

Går du op i det æstetiske, når du skal indrette dit hjem? Køb en sovesofa i dansk design, der passer til en klassisk indretning af stuen. Materialerne på sovesofaer er af høj kvalitet i møbeltekstiler eller læder. Derudover kan du få sovesofaer designet efter dansk møbelkunst, når det er bedst – enkelt, stilfuldt og tidløst design. Indret dit hjem med en sovesofa i dansk design og nyd synet af møblet, også når du ikke sidder eller sover på sofaen.

Related Post