Tag dit barn med på cyklen

Det er sundt at cykle. Det er også en smart transportform. Men der er nogle ting, der kan gøre det mere besværligt. At du har et lille barn, skal du dog ikke se som en forhindring. Du kan nemlig tage barnet med på cyklen. Du skal bare bruge en cykelstol.

En cykelstol på cyklen gør det nemmere at have dit barn med dig. I kan tage cyklen, og du kan få lidt motion.

Cykelstol foran og bagpå

Der findes forskellige slags cykelstole. Det kan du læse mere om på https://cykelstol.dk/.

Der er cykelstole, du har siddende foran dig, og der er cykelstole, der sidder bag dig. Det er som med alt andet, hvor der er flere valgmuligheder: De har begge deres fordele og ulemper. Er du mest til en cykelstol, så sæt dig ind i fordelene og ulemperne, og foretag et valg.

Ladcykel

Måske er du ikke så meget for en cykelstol. Så kan du overveje en ladcykel. På en ladcykel er der et lad, hvor der er plads til en passager eller to. En Babboe ladcykel gør det nemmere at have barnet/børnene med.

Med en ladcykel kan du nemt transportere dine børn. Du kan fx køre dem i institution og til deres fritidsinteresser. Nogle gange passer det ikke så godt, at børnene cykler selv. Måske er der lidt for langt, eller I har travlt. Måske er de ikke store nok endnu. Så kan en ladcykel gøre hverdagen nemmere – og sundere end bilen.

Et barn er ingen hindring for motion

At du har et barn eller flere børn, du skal tage dig af, skal du ikke lade være en hindring for, at du får motion. Daglig motion er vigtig for alle. Frisk luft er også en god idé for alle. Så tag børnene med på cykelturen eller på løbeturen eller gåturen. Så får I alle frisk luft, og du får motion. Er der tid til det, kan I tage hen på den lokale legeplads, og børnene kan rende lidt rundt der, imens du strækker ud og laver nogle øvelser.

Det handler om at have det rigtige udstyr. Så kan du fint dyrke motion og passe barn på samme tid. Med en cykelstol eller en ladcykel kan du også gøre din motion til en del af hverdagen.

Related Post