Skiferie med vennerne

Der er intet som at rejse på skiferie med rigtige gode venner. At stå på ski giver nogle unikke oplevelser, man er aktive sammen, man slår sig, man tager på afterski, laver mad i hytten og gør pisterne sløve. Når vi snakker skiferie med vennerne, så er det noget for mange som bliver en årlig ting man går og glæder sig til.

Skal man være samme niveau?

Tager man afsted med nogen som har stået på ski siden de var små og man nu tager med 3 af dem og man selv som 18-årig ikke har stået på ski før, så vil du med stor sandsynlighed komme på en tur hvor du vil føle at de står og venter på dig hele tiden. Vigtigst er dog at man ikke giver op efter den første tur. En anbefaling vil være at du booker en skilærer i 2-3 timer om dagen. Det ville være godt for en gruppe at man ikke er den eneste som ikke har stået på ski, da man ikke bliver delt op på den måde at en står alene. Sørg for at i minimum er 2 som ikke har prøvet det før og book så en skilærer.

Kan man stå 2 på snowboard og 3 på ski?

Selvfølgelig intet problem i det, sådan ser man i mange grupper. Som snowboarder skal man dog være klar på at de andre i mange tilfælde kommer hurtigere fra liften og hen til pisten og er klar til at køre ned, hvor man som snowboard skal glide ud til løjpen fra pisten og man skal åbne og lukke sine bindinger på boardet. Hvis man gerne vil være ligeså hurtig som dem på ski, så skal man investere i Burton Step On bindinger og støvler, her har du mulighed for at være afsted ligeså hurtigt som dem på ski. Er man snowboarder og har været det på flere skiture så ved man hvad jeg snakker om her.

Hvor er et godt sted for unge?

Hos Skier.dk har det lavet en liste over de unges favorit destinationer, som du kan tage et kig på. Alt efter ens behov på skiferien, om det er gode muligheder for at komme på afterski og drikke nogle øl, eller man tager afsted for at komme ud i offpist. Om det er en budget tur, for blot at komme afsted og nyde pisterne med hinanden mens man er på SU. Så er der destinationer som passer til alles behov. Det er vigtigt du laver en vurdering med dine venner om hvad skiferien skal gå ud på, så man ikke trækker forkerte valg omkring destinationen man vælger at tage til.

Related Post