Sådan bliver du rigtig god til noget

Uanset hvad man ønsker at blive god til, så kræver det hårdt arbejde og dedikation. For at nå op på det man kan kalde ekspertniveau, så kræver det ifølge eksperter på området minimum 10.000 timers træning. Det stemmer meget godt overens med det gamle ordsprog, øvelse gør mester. Selv om man har talent, så kommer tingene ikke af sig selv, det kræver hårdt arbejde og mange timers træning. Det gælder indenfor sport, såvel som inden for så meget andet i livet.

Fokuser på en ting og bliv specialist

Indenfor holdsport, så kan der være mange forskellige kompetencer som skal bruges til forskellige positioner.

En håndboldspiller som har et godt skud, men som samtidig har en elendig fodfinte, han skal fokusere på at få et verdensklasse skud, og helt droppe sit fokus på fodfinten. Det skyldes at finten efter megen træning højst kun kan blive nogenlunde, mens et skud i verdensklasse kan blive kampafgørende. Det hele handler om at forfine sine spidskompetencer. Denne tendens ses mange steder indenfor en lang række jobs.

Dette samme gælder indenfor spil

Alle som har færdes i sportsmiljøer har også mødt typen, som tror de ved alt om alle sportsgrene. De er selv af den overbevisning at de ved bedre end diverse bookmaker og eksperter, bare fordi de har set en enkelt kamp eller to. Problemet er bare at ingen kan slå en bookmaker over tid, medmindre de er eksperter på et område, eller har information som bookmakeren ikke selv har. Faktisk er det kun op til 2 %, som er vindende spillere over tid.

Vælg fokusområde

Dem som er vindende spillere, de er typisk vindende fordi de vælger deres væddemål med omhu. De spiller med hjernen fremfor hjertet. Dvs. de spiller ikke på alt, men har i stedet valgt nogle fokusområder, det kan f.eks. være en bestemt række, hvor de så holder sig opdateret om alt, og opsnapper alt hvad der er værd at vide. Det er både seneste nyheder, men også analyser af tidligere kampes statistik.

Som det fremgår. Så kommer man ikke sovende til et overskud i betting. Man kan sagtens være heldig en enkelt gang eller to, og vinde en stor præmie på sit bet, men hvis man skal spille med overskud langvarigt, så kræver det stor dedikation og mange timers research. Med tiden vil man få større og større kendskab til en række, og så kan man begynde en ny rejse mod at blive ekspert i endnu en række.

Udnyt bonusser

På det danske spillemarked kæmper flere udbydere en hård kamp om spillerne. Det betyder at man som spiller kan inkassere en lang række odds bonusser, se mere her. Mange af dem er attraktive, og det kan være med til at give en god start.

Husk nu, at blive en vindende spiller et maraton, det handler ikke om at vinde lidt penge nu og her, men i stedet om at vinde gode penge over tid. Der vil altid være op og nedture, også kendt som varians, men tager man de rigtige beslutninger, så viser det sig også over lang tid.

 

Related Post