Kør ude-fitness på altanen i disse Corona-tider

Vi lever i en pandemi, hvor det kan være problematisk at gå for meget mellem andre mennesker. Man kan blive syg og potentielt smitte andre, og det kan få fatale konsekvenser. I fitnesscenteret kan det være svært at holde afstand, og selvom man har mundbind på, kan man stadig blive smittet. Men hvis du træner hjemme på altanen, kan du mindske smitten en hel del.

Hold formen derhjemme

Det kan være svært at holde sig i gang med træning, når man helst skal blive indenfor. Man vil gerne ud at bruge kroppen, og medmindre man har træningsrum i boligen, kan det blive begrænset. Men hvis man stadig gerne vil være udenfor til træning, kan man med fordel gøre det på en altan. Det kræver selvfølgelig man har sådan en, og hvis din bolig tillader det, kan du få lavet statistiske beregninger til altan, og følge linket for at se mere.
En altan skal være lidt oppe i højden, og hvis du har en lejlighed eller en bolig med flere etager, kan du få den lavet der.
Så kan du gå i gang med at lave forskellige øvelser.

Forskellige øvelser og træning

Hvis altanen er tilpas stor, kan man slæbe maskiner derud, som kan hjælpe en på vej. Mange kan godt lide at varme op på motionscyklen eller med en løbetur, og der kan maskiner være behjælpelige. Ellers kan du løbe på stedet og blive varm på den måde.
I de kolde måneder kan det være en god idé at lægge en madras eller en dyne derud, så du ikke bliver kold af at lave øvelser på gulvet.
Derefter kan du lave armbøjninger, mavebøjninger, squats og meget mere derude.
En fordel ved at lave øvelser på altanen, er at det ikke larmer for en potentiel underbo, når du tramper. Undersøg muligheden for en altan på Calceku ApS hjemmesiden, hvor du vil kunne se forskellige typer og montering. Derudover skal du overveje hvor stor altanen skal være og hvilken facade, der skal være på. Så træn udenfor i dag selvom du er i dit eget hjem.

 

Related Post