Gaveideer til håndboldspilleren

Skal du give en gave til nogen, der er helt pjattet med håndbold? Men er du samtidig i tvivl om, hvad der vil være den perfekte gave? Frygt ej. I denne artikel har vi samlet en liste over de perfekte gaveideer til håndboldspilleren.

Tilpassede løbesko

Det virker næsten oplagt. Det er vigtigt for en håndboldspiller at have gode sko, da løb er en helt central del af håndboldsporten. Mange håndboldspillere nyder dog også at holde formen ved lige ved at løbe ture i fritiden, så de kan præstere på banen. Og her kan du give dem den perfekte gave. I flere butikker kan man nemlig få lavet en personlig løbetest, der viser, hvilke sko, der passer til sin løbestil. Du er dermed sikret at give en gave, der bruges udenfor håndboldbanen, men som samtidig indirekte bidrager til måden, der præsteres i spillet.

Håndbold-plakat fra Plakatsport 

Hvad er bedre end at forene interesser med boligens hjemlige rammer? Plakatsport har designet en unik håndboldplakat, der passer perfekt ind i hjemmet hos en rigtig håndboldfan. På den måde kan du give en gave, der er personlig, og som viser, at du anerkender modtagerens personlige interesser. Håndbold-plakaten fokuserer på at indramme det unikke ved sporten, hvor der er fokus på bold og mål, der på æstetisk vis indfanger sportens stemning.

Spillertrøje fra yndlingsklubben

Håndboldspilleren har formodentligt et favorithold, de følger gennem tykt og tyndt. Håndboldklubber laver løbende nye spillertrøjer samt limited edition trøjer, som du med garanti kan glæde modtageren med. Men hvis det viser sig, at vedkommende allerede fast køber nye trøjer, så er der også et alternativ. Du kan fx hoppe ind på en auktionsside og se, om du kan få fat i enten en spillertrøje fra yndlingsklubben eller landsholdet. På den måde kan du give en helt unik spillertrøje, der fx er signeret af en bestemt spiller eller er blevet båret i en helt unik kamp. Det er en gave, der med garanti vil blive husket.

En håndboldrejse 

 

Hvis modtageren er vild med at tage ud og se håndboldkampe eller måske har et bestemt hold, de er vilde med at følge, så kan du overveje at give dem en håndboldrejse. Denne gave ligger potentielt i den lidt højere prisklasse, men det kan også gøres billigt, hvis det fx er en hyggelig tur ind og se et lokalt håndboldhold spille. Der findes dog også firmaer, som arrangerer rejser til at se håndboldkampe i udlandet. Og hvis EM eller VM er inden for rækkevidde, så kan du overveje, om det skal være den helt store tur.

Related Post