Følg disse ergonomiske tips og slip for spændingshovedpine

Ergonomi handler om andet end bare at have den rette siddeposition og at rejse sig op i løbet af dagen på kontoret. Der er et utal af grunde til at man får dårligt helbred på arbejdet. Hvis du f.eks. lider af spændingshovedpine af dårligt arbejdsmiljø, så er det vigtigt at følge disse tips og tricks til ergonomi. Sådan kommer man nemlig til at føle sig godt tilpas. Hvis man skaber et miljø på arbejdet, hvor man trives så skaber man også mere produktivitet. Det er vigtigt med sundhed på arbejdet – det vil nemlig have en direkte indvirkning på dit helbred i det hele taget og dine evner til at tage dig af de ting, som du skal tage dig af.

For god sundhed – rejs dig op!

Der er rigtig mange mennesker som sidder stille hele dagen. I hvert fald meget af dagen. Det kan enten være på arbejdet eller i bilen eller i sofaen foran fjernsynet. Der er lavet undersøgelser, som siger, at voksne i gennemsnit sidder ned i 9 timer om dagen. Det er 9 timer ud af de 16 timer, hvor man i gennemsnit er vågen. Det gør rigtig mange dårlige ting ved dit helbred. Men du er bundet til dit kontorbord. Hvad vil du gøre? Du kan starte med at erhverve et bord, som man kan hæve og sænke. Så kan du rejse dig op, og stå, mens du arbejder. Det er vigtigt for din sundhed og giver bedre ergonomi.

Vær aktiv i din pause

Husk at bruge din krop og muskler, når du tager en pause. Så sætter du gang i nogle gode processer i din krop. Du behøver nemlig ikke at sidde stille og være passiv i din pause.

Hold hovedet højt!

Mange af os får det, der hedder en skærmknold. Det er når man bøjer sig fremover mod skærmen. Det kan give spændingshovedpine. Det gør meget at løfte blikket, holde dit hoved højt. Du kan evt. sørge for at din skærm står højt, så du skal løfte blikket. Gør dette og din sundhed vil blive bedre. Hold hovedet højt.

Related Post