Disse a-kasser appellerer særligt til de sportsinteresserede

Vidste du godt, at en række forskellige a-kasser byder deres medlemmer på fribilletter til forskellige sportsarrangementer? Nå ikke? Jamen så skal du pudse læsebrillerne og lade dine øjne arbejde sig igennem denne artikel. Heri fremhæver vi nemlig de a-kasser, der appellerer allermest til de sportsinteresserede.

Langt de fleste mennesker vælger at tilmelde sig en a-kasse. Med et sådant medlemskab får man nemlig et økonomisk sikkerhedsnet, der redder en fra at styrte mod grunden i tilfælde af ledighed.

Hvis du ikke er medlem af nogen a-kasse, er du nemlig ikke garanteret at kunne få dagpenge, hvis du skulle være så uheldig at miste dit arbejde.

Langt de fleste mennesker vælger den billigste a-kasse, da kontingentsatsen ikke har nogen indflydelse på den potentielle dagpengesats, man vil kunne få i tilfælde af ledighed.

Hvis du er sportsinteresseret, kan det dog anbefales, at du vælger en af de a-kasser, der byder på medlemsgoder, som begejstrer typer som dig. Der findes nemlig en række a-kasser, der forærer deres medlemmer en hel del fribilletter til sportsbegivenheder.

Det lyder ikke så tosset, vel?

I de følgende afsnit fremhæver vi de a-kasser, der – i vores øjne – er de bedste til at forkæle de sportsglade medlemmer.

3F

Hvis du følger den danske Superliga tæt, bør du vælge 3F som din fagforening grundet deres medlemsgoder. En af disse er nemlig, at du som medlem kan få fri adgang til alle Superliga-kampe, og at du herudover vil kunne invitere en ven/veninde med på stadion, som vil kunne få 30 % rabat på sin billet.

Det Faglige Hus

Det Faglige Hus støtter en masse forskellige sportsklubber via sponsorater, hvilket bevirker, at Det Faglige Hus får mulighed for at dele en masse fribilletter ud til medlemmerne.

Det være sig blandt andet fribilletter til FCM’s hjemmekampe i fodbold, fribilletter til GOG’s håndboldkampe, fribilletter til Aalborgs håndboldkampe og meget, meget andet.

HK

HK Midt har indgået en sponsoraftale Odense Håndbold (dameholdet), og dette sponsorat bevirker, at man som medlem af HK kan få fribilletter til Odense Håndbolds hjemmekampe.

Vil du skifte a-kasse?

Hvis ovenstående har givet dig lyst til at skifte a-kasse, så anbefaler vi, at du visiterer a-kasse-guiden.dk. Herinde kan du nemlig få et overblik over alle danske a-kasser samt læse grundige anmeldelser af alle disse.

Hvis du – grundet vores artikel – finder 3F interessant på grund af deres attraktive tilbud omkring fribilletter til alle Superliga-kampe, vil du via a-kasse-guiden.dk kunne blive klogere på, hvorvidt 3F også leverer på alle de områder, som ikke tilhører kategorien ’medlemsfordele’, for selvom det naturligvis er dejligt at blive forkælet med fribilletter, er det jo også nødvendigt, at din kommende a-kasse kan hjælpe dig i arbejdsmæssige situationer, hvor du får brug for rådgivning.

Related Post