Derfor er hundeejere oftere i bedre form

Går du ofte og overvejer, hvordan du kan kombinere en sund livsstil med dit liv som hundeejer? Så er du ikke alene. At bruge de daglige gåture som en mulighed for at få noget motion kan være tiltalende. Her får du nogle bud på, hvordan livet som hundeejer kan gøre dig mere sund.

Aktive hunderacer

En af de bedste måder at motivere sig selv til at få motion på, er at vælge en aktiv hunderace. En hund der har et behov for hyppig og intens træning, kan motivere dig til at få rigeligt med motion også. En løbetur med en hund i snor, er en hyggelig og god måde at komme ud på. Er du interesseret i at vide, hvilke hunderacer der er aktive, kan du finde mere info på nettet eller hos forskellige avlere.

Daglig leg

At lege med sin hund er sundt for både ejer og kæledyr. Hunden bliver både stimuleret fysisk og mentalt, og du får en mulighed for rigeligt med kvalitetstid med dit kæledyr. Med aktiv leg i hjemmet eller i haven får du rørt dig en smule også. Alle mængder motion tæller, hvis man vil nyde godt af en sund og aktiv livsstil.

Related Post