Den originale danske klaphat er tilbage

Et dansk stykke fankultur er tilbage – og du skal da være med på den rød-hvide bølge. Vis landsholdet, modstanderne og dine bekendte, at du støtter op om sporten som en ægte Roligan. Bestil den originale klaphat til dig selv og dine venner, så I alle er helt klar til at heppe på landsholdet.

Vaskeægte Roligan-historie

Den originale danske klaphat er et levende stykke historie, som lever videre i bedste velgående blandt danske Roligans. Klaphatten fra 1984 startede det hele, og derfor er det den helt originale model. Sammenligner du klaphatten med andre modeller, vil du nemt kunne se forskel. Det her er den ægte vare, og med denne klaphat på hovedet viser du, at du er ægte fan.

 

Modellen har snart 40 år på bagen, men alder er ingen hindring for en flot klaphat. Designet er festligt og viser tydeligt support til de rød-hvide landsholdsspillere. Læs mere om den danske klaphat og få tilsendt et eksemplar med kort leveringstid.

Vær klar til næste landskamp

Om du skal afsted og se landskamp live eller om du skal se kampen fra sofaen – det betyder ingenting i forhold til at have udstyret i orden. Skab fed stemning derhjemme med ansigtsmaling, klaphat, flag og solbriller – alt sammen i rød-hvide farver, selvfølgelig! Ifører I jer alle Roligans tøj og udstyr, kan I tage sjove og festlige billeder, som I kan lægge op på sociale medier og sende til landsholdet.

 

Det er nemlig blevet meget populært at dele hjemme oplevelser med landsholdet vis sociale medier og sportskanaler. Det viser, at du støtter landsholdet – også selvom du ikke kan være til stede. En ægte fan har selvfølgelig altid Roligan udstyret parat, lige meget, hvor i verden, man skulle befinde sig.

Shop rød-hvide farver med det samme

Du kan med ro og mag sidde derhjemme og bestille din klaphat samt andre uundværlige Roligan ting. Find inspiration til det bedste fan look og klik det hjem nemt og hurtigt. Leveringstiden er blot 2-3 dage, så der går ikke lang tid, før du kan iføre dig de rød-hvide farver.

 

Med den originale klaphat er du 100% klar til at støtte dit landshold med stil.

Related Post