Business tips til atleten eller den kommende atlet

Bogholder

Det gælder om at gøre det, som man er bedst til. For dig som atlet, så er det naturligvis at fokusere på sporten, på sundheden og den fysiske form og evner. Dette tager meget tid, hvis man gerne vil til tops. Det kræver fokus og disciplin og målrettethed. Det betyder også, at det kan være svært at finde tid til en masse andet, hvis man også gerne vil se familie og venner ved siden af.

Er du ved at indgå en aftale med en sponsor?

Går det godt i sporten, så kan man være heldig at få sig en eller flere sponsorer. Dette er naturligvis noget, man skal gøre sig fortjent til, så man netop bliver den udvalgte. Der følger doge en del forpligtelser med at have en sponsoraftale. For det første, så er der de forpligtelser, som man takker ja til over for sponsoren i forbindelse med at give vedkommende en masse reklame. Men der er også et økonomisk aspekt i det at have en sponsor – og det er der mange, der ikke lige tænker over.

Når man har en sponsor, så modtager man altså en pengesum, og denne pengesum skal der redegøres for. Man er derfor nødt til at have styr på regnskaberne, når man modtager sponsorpenge. Det er dog langt fra alle, der har styr på reglerne med hensyn til sponsorater. Noget helt andet er selve det at bogføre alle beløb ind på de rette poster i et regnskab. Det kræver viden inden for økonomi og en disciplin, da det skal gøres løbende.

Lad en bogfører ordne økonomien mens du dyrker sporten

Er man højt oppe inde for sportens verden, så er det nok ikke lige der, man ønsker at lægge en masse timers arbejde. Derfor vil det være oplagt at finde en bogholder, der kan tage sig af de praktiske aspekter omkring sponsorater. Find den rigtige bogholder her.

Med en bogholder ved hånden, så kan du som atlet lægge alt fokus på sporten og undgå bekymringer omkring bogføringer, SKAT og alle de andre ting, der følger med, når man modtager penge. Sponsorater anses nemlig som en indtægt, der skal dokumenteres.

Related Post