Bevar den gode hår-dag selvom du skal dyrke sport

Vi kender nok alle sammen det med at have en dårlig hår-dag og selvom det nok primært er kvinder og piger der kender følelsen kan mænd og drenge også sagtens blive ramt af en dårlig hår-dag. Alle der har mere end 20 mm hår på hovedet har altså før eller siden oplevet en sådanne dag og selv på en god hår-dag kan man blive ekstra udfordret hvis man i løbet af dagen skal dyrke noget sport.

Selv på den bedre hår-dag kan 1½ time på en fodbold- håndboldbane eller lign. gøre en masse skidt for toppen af hovedet, især hvis man er typen der ikke gider at slæbe alle sine hårprodukter med til og fra træning – især hvis man træner direkte før eller efter skole eller arbejde kan det være en nødvendighed at skære ned på de produkter man slæber med sig rundt.

Men det er der heldigvis råd for. Ved at vælge de helt rigtige hårprodukter kan man nemlig komme uden om de fleste af de dårlige hår-dage. Man bliver nok aldrig helt fri for dem, men ved at bruge de rigtige hårprodukter fra morgenstunden, eller hvornår man nu starter dagen, kan man gøre chancerne minimale.

Hvilke produkter?

Hvilke hårprodukter skal man så bruge? Det kommer selvfølgelig an på hvilke produkter man bruger i dag. Bruger man en alminelig voks til håret, skal man kigge sig om efter en voks af samme type og karakter – men som har sværere ved at blive vasket ud – tit har de også noget stærkere hold. Det vil gøre at når man løber rundt på banen og sveder, samt går i bad bagefter, da vil en del af voksen blive i håret og dermed burde man i de fleste tilfælde kunne forlade sportshallen og være rimelig tilfreds med sit hår.

 

Det samme gør sig egentlig gældende når det kommer til andre stylings- og hårprodukter, hvad end det er mousse, hårlak, eller noget helt andet. Find de versioner af hårprodukterne som ikke bare går ud efter en skylning, men som kræver lidt mere – og eventuelt har et bedre hold. Mangler du en inspiration og et godt sted at shoppe, kan du finde hårprodukter online her. Du kan også begive dig ud i at prøve at blande dine egne hårprodukter, her er kokosolie og avokado olie to ingredienser der bliver nævnt skulle have gode egenskaber rundt omkring på nettet, men der er også flere tvivlsomme produkter som f.eks. chiafrø og kakaopulver, som nogle mener skulle have en god effekt. Vi anbefaler dog at du holder dig til at købe de færdige hårprodukter.

Related Post