5 ting der forøger dine chancer for at blive professionel atlet

Der er intet federe end at blive betalt for det man elsker. Hvis du f.eks. elsker at spille bordtennis, og du har en drøm om at blive ligeså god som Michael Maze, så skal du følge din drøm. Det er dog ikke let at slå igennem som professionel bordtennisspiller, men det gode er at andre har gjort det. Det kræver hårdt arbejde, men hvis du har talentet og lysten til at arbejde hårdt for din drøm, så er det ikke umuligt. I denne artikel vil du lære de 5 vigtigste ting, som du skal gøre for at slå igennem som professionel bordtennisspiller.

Find den rigtige træner

Den første ting, som du skal gøre for at blive professionel er at finde den rigtige træner. Du er kun ligeså dygtig som din træner. Du skal sørge for at finde en træner, som tidligere har trænet professionelle. Hvis ikke du finder en god træner, så kan du ligeså godt give op.

 

Bliv kendt på de sociale medier

Den anden ting, som du skal gøre for at blive professionel er at blive kendt på de sociale medier. Selvom at du kan tjene godt som professionel, så vil de fleste af de penge komme fra sponsorindtægter. Den bedste måde at få gode sponsoraftaler er ved at blive kendt på de sociale medier. Årsagen er at selskaberne betaler for eksponering, og i dag er den bedste måde at få eksponering på de sociale medier.

 

Bo billigt tæt på der du træner

Den tredje ting, som du skal gøre for at blive professionel er at finde et billigt sted at bo tæt på der, hvor du træner. For at bruge så lidt tid på transport som muligt, så skal du bo tæt på der hvor du træner.

Nu tænker du sikkert: Jeg træner helt inde i midten af byen og har ikke råd til at bo der. Det gode er: Du kan let finde en billig lejebolig, hvis du vælger at leje et værelse og ikke en hel lejlighed. Du skal bare være klar til ikke at bo så flot i nogle år, for at du om nogle år har råd til at købe et stort hus, når du bliver professionel.

 

Vælg det rigtige udstyr

Den fjerde ting, som du skal gøre for at blive professionel er at vælge det rigtige træningsudstyr. Selvom at udstyret ikke er ligeså vigtigt som dit talent, så kan det være med til at hjælpe dig. Udover at du skal have et godt bordtennisbat og noget sportstøj, så vil et godt smartwatch også hjælpe dig. Der findes et stort udvalg af Apple watch tilbehør, som både kan måle din træning, søvn og andre vigtige ting. Disse målinger kan være med til at forbedre din træning, så du kan blive endnu stærkere og bedre.

Det er korrekt at flere af punkterne på denne liste koster penge – og kræver penge – og det der ikke rigtigt så mange veje udenom. Man må ofte satse økonomisk, hvis man vil have så stor chance som muligt for at blive professionel atlet. Har du nogle forældre der kan spytte i kassen og tjener du ikke selv nok, så kan et lån være en fin mulighed. Man kommer ofte langt med 100.000 kr. Og ender du så ud med ikke at blive professionel er 100.000 kr. ofte ikke super vanskeligt at få betalt af over en årrække. Du kan sammenligne lån på siden her. Husk også at forhør dig i en bank og få lagt budget først.

Vælg de rigtige venner

Den femte ting, som du skal gøre for at blive professionel er at vælge de rigtige venner. Du har sikkert hørt udtrykket: Du er gennemsnittet af de 5 personer, som du er mest sammen med. Du skal sørge for at de personer, som du bruger mest tid sammen med også er seriøse med deres egen sport. Det er set gentagende gange at nogle af de største ungdomstalenter aldrig bliver til noget, fordi de begynder at drikke og ryge.

En anden ting du kan gøre er at læse bøger og blogge der inspirerer dig, og som er skrevet af folk du gerne vil være. En god blog som du bør læse er gentlemand.dk. Bloggen vil lære dig om alt du har brug for at vide som mand og som sportsudøver.

Related Post