3 tips til at holde vinterformen

kvinde dyrker fitness

Det er en kendsgerning, at er vanskeligt at finde motivationen til at motionere om vinteren. Med koldere vejr og korte dage kan det nemlig ofte føles ulideligt hårdt. Ikke desto mindre er motion vigtigt for dit helbred – også om vinteren. Derfor får du her tre gode tip til at holde formen ved lige i de mørke vintermåneder. Få evt. mere inspiration til din motion ved at besøge https://podiumsport.dk/ efter endt læsning. 

Vær målrettet 

Mind dig selv om dine motionsmæssige mål. Ved at give dig selv et fast mål vil det nu føles langt nemmere, at trække i motionsudstyret en kold decemberdag. 

Indendørs motion 

Idet den danske vinter kan være en temmelig blæsende, kold og våd affære, så vil det være helt oplagt f.eks. at tilmelde dig et motionscenter, tage en tur på løbebåndet derhjemme eller måske tage det Sambakursus du længe har drømt om at tage. 

Træn med familie eller venner 

Intet virker mere motiverende end at have en god motionspartner. Uanset om det drejer sig om din partner, ven eller fætter fra Aalborg, så vil du hurtigt opdage at motionen bliver langt sjovere (og ikke mindst nemmere), hvis du deler den med en anden person. 

Træn med familie eller venner 

Lagen gymnastik tæller også. Studier viser at man forbrænder op til 500 kalorier på én omgang. Gennemsnittet er nok nærmere det halve, men stadig. Bliv evt. inspireret her https://tidtilsex.dk/  

 

 

 

Related Post