3 hurtige råd til at blive en bedre bordtennisspiller

3 hurtige råd til at blive en bedre bordtennisspiller

 

Vil du gerne kunne vinde over vennerne i bordtennis, eller vil du kunne stå overfor en rigtig modstander og føle dig uovervindelig? – Så giver vi dig 3 gode tips til hvordan du bliver bedre til bordtennis.

 

Bordtennis handler om mere end bare et bat og ramme bolden. Det kræver teknik, træning og om at holde hovedet koldt. Derudover er det vigtigt, at du finder det rigtige tempo i dit spil, så du hverken slår for hårdt eller blødt.

 

Størstedelen af teknikken i bordtennis ligger i dine håndled og armbevægelser. Derfor er det vigtigt at kende sin egen styrke, samt kontrol da det er afgørende i en bordtenniskamp.

 

  1. Der findes 3 typer slag, du kan beherske i bordtennis. Derfor kan du træne dem alle sammen, og finde det slag du er bedst i.
  • Lær at bruge hurtige og små bevægelser, men en lille smule tilbagesving.
  • Lær at bruge en afslappet teknik, hvor du rammer bolden på sit højeste punkt.
  • Lær at bruge en teknik hvor din bevægelse med armen, er længere end selv slaget du laver med hånden.
  1. En god grundform! Da, det som sagt er vigtig at kende sin egen krop. i form af styrke samt kontrol giver det bedste udgangspunkt en god grundform. Derfor er det vigtigt at få trænet alle musklerne i armene og hænder inklusiv alle de små muskler. Det kan man gøre ved forskellige øvelser med forskellige håndvægte, i forskellige størrelser. Det kan b.la. købes hos https://www.billig-fitness.dk/ der har et stort udvalg indenfor håndvægte, elastikker og kettlebells.
  2. Træn din mentale styrke! Selvom du måske taber, betyder det ikke, at du ikke er blevet en bedre bordtennisspiller. Denne sport kræver tid og træning. Du kan altid blive bedre – derfor er det vigtigt, at du altid har det mindset at du kan blive bedre.

 

Hvis du følger disse nemme 3 tips – vil du med garantí blive en bedre bordtennisspiller. Derudover er det super vigtigt, at have det rigtige bat samt teknikken i hvordan du holder rigtig på battet.

 

Du kan evt. se hvordan andre spillere holder på deres bat, eller hvis du er tilknyttet en klub, kan du spørge din træner, hvad han vil anbefale både af teknik og bat.

 

Husk det altid handler om at have det sjovt. samtidig med at du udvikler dit spil og mentale mindset.

 

God fornøjelse!

Related Post